Velkommen til U+

Her kan du tjene point ved at besvare undersøgelser, som du kan bruge på alt lige fra gavekort til biografbilletter og meget andet. I U+ vil der være lækre konkurrencer og gode fordele til dig som medlem. Userneeds’ panel, U+ er det største forbruger- og borgerpanel i Danmark.

I U+ er der mere end 98.000 medlemmer og det er dermed Danmarks største forbruger- og borgerpanel. Vi gennemfører internetbaserede spørgeskemaundersøgelser af højeste kvalitet for en lang række offentlige og private virksomheder.

Som medlem af U+ er du derfor med til at bidrage med vigtig viden inden for blandt andet sundhed, politik og forbrug og du vil på vores hjemmeside ofte kunne læse om resultaterne af de undersøgelser, du deltager i.

Vores mål er at være de bedste inden for vores felt og at sikre den højeste kvalitet både for dig som medlem og for vores kunder. Vi er derfor i løbende dialog med Datatilsynet, så vi hele tiden sikrer, at vores praksis for paneldata er på det højeste niveau. Dette sikrer, at persondata på ingen måde er tilgængelig for andre end Userneeds og dette i anonymiseret form. Hvis du vil læse mere om Datatilsynets regler kan du klikke her.

Vi er desuden medlem af ESOMAR, som er den europæiske organisation for analyseinstitutter – det sikrer at vores undersøgelser altid lever op til de strengeste kvalitetskrav.