Irtisanoutuminen
Userneedsilla odotamme säädyllistä kielenkäyttöä ja toivomme keskinäistä kunnioitusta panelisteiltamme. Mikäli kohtaamme sopimatonta tai loukkavaa kielenkäyttöä panelistiltamme, Userneeds pidättää oikeuden poistaa kyseisen jäsenen paneelista. Paneelinjäsenet jotka irtisanotaan saavat kirjallisen ilmoituksen ja samalla menettävät pisteet ja liput mitä heille on kertynyt.

Palkintojen arvonta
Palkinnot jotka voit voittaa arvonnoista Userneedsin paneelissa eivät ole nimettyjä. Tämä tarkoittaa, että voit lahjoittaa saamasi lahjakortin ystävälle, perheenjäsenelle tai vastaavalle, jos sinulla itselläsi ei ole käyttöä sille.

Muutto toiseen maahan
Mikäli muutat toiseen sellaiseen maahan, jossa Userneedsillä on käyttäjäpaneeli joka käyttää samaa pistejärjestelmää, on pisteiden siirto mahdollista. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä meihin näissä tapauksissa.

Lahjoitukset hyväntekeväisyysjärjestöille
Hallinnollisista syistä ei ole mahdollista tehdä lahjoituksia hyväntekeväisyysjärjestöille reaaliajassa. Rahat jotka paneelin jäsenet lahjoittavat hyväntekeväisyyteen, siirretään säännöllisin väliajoin suuremmissa erissä. Emme tästä syystä pysty antamaan kuittia yksittäisistä lahjoituksista, mutta haluttaessa voimme kertoa lahjoituksen kokonaissumman ja siirron päivämäärän.

Oikeudet muutoksiin
Userneeds pidättää oikeuden muutoksiin käyttöehdoissa ilman varoitusta.