Täältä löydät vastauksia niihin kysymyksiin joita useimmin saamme koskien paneelia. Löydät lisää kysymyksiä kotisivultamme.

Mikä on jäsensivuni?
Jäsensivusi on henkilökohtainen sivu, johon vain sinulla on pääsy. Siellä voit nähdä kuinka monta pistettä sinulla on ja mihin tutkimuksiin voit osallistua ansaitaksesi lisää pisteitä.

Minulla on uusi sähköpostiosoite – kuinka päivitän sen paneeliin?
Omalla jäsensivullasi voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, johon kutsuviestisi tulevat. Klikkaa kohtaa “käyttäjätili”, josta löydät sähköpostisoitteesi ja kirjoita uusi osoite johon toivot kutsujen jatkossa tulevan.

Mitä voin voittaa jos päätän osallistua arvontaan?
Jos päätät vaihtaa pisteesi arvontalippuihin, osallistut samalla raaputusarvontaan. Raaputa lippusi ja näe heti, oletko voittanut 80 000 pistettä. Lisäksi saat yhden arvan kvartaaliarvontaan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja.

Osallistut siis sekä raaputusarvontaan että suureen kvartaaliarvontaan, jos päätät vaihtaa pisteesi arvontalippuihin.

Kuinka monta pistettä tarvitsen käyttääkseni pisteitä?
Sinun pitää olla ansainnut vähintään 100 pistettä vaihtaaksesi ne arvoiksi. 100 pistettä voi vaihtaa kymmeneksi arvaksi kvartaaliarvontaan ja 400 pistettä voi vaihtaa arvaksi, josta voi voittaa leffalipun.

Mikäli mieluummin haluaisit vaihtaa pisteesi lahjakortiksi tai lahjoituksiksi, sinulla pitää olla vähintään 10.000 pistettä.

Voit kuitenkin jo ensimmäisestä suorittamastasi kyselystä olla tallentamatta pisteitäsi ja sen sijaan valita arvan. Jos valitset sen, pystyt raaputtamaan heti ja näkemään, oletko voittanut 80 000 pistettä jotka vastaavat 130 euron arvoista lahjakorttia. Sen lisäksi saat – riippumatta siitä voitatko vai et – arvan kvartaaliarvontaan.

En halua enää olla paneelin jäsen – miten irtisanoudun?
Jos et halua olla enää paneelimme jäsen, voit helposti irtisanoutua. Voit klikata irtisanoutumislinkkiä, joka tulee kaikkien kutsujen mukana. Kun olet toivonut irtisanoutumista, saat sähköpostiisi viestin, jossa linkin avulla vahvistat irtisanoutumisesi Userneedsin paneelistamme.