Tiedonkeruu Userneedsin kyselyissä
Userneedsin kyselyihin osallistuminen on aina vapaaehtoista, olet sitten paneelin jäsen tai et. Kyselyn voi lopettaa millä hetkellä tahansa, esimerkiksi jos kysymysten luonteen vuoksi et halua niihin vastata. Vaillinaiset kyselyt poistetaan. Userneedsin kyselyt sisältävät niin passiivista kuin aktiivista tietojen keräämistä. Aktiivisesti kerätty tieto koostuu annetuista vastauksista, joiden perusteella henkilöä ei yleensä voi tunnistaa.
Henkilötietoja, joiden avulla käyttäjä pystyttäisiin tunnistamaan, ei luovuteta kyselyn tilaamalle asiakkaalle tai kolmansille osapuolille.

Tietojen kerääminen Userneedsin nettisivuilla
Kun vierailet Userneedsin nettisivuilla, jätät elektronisen jäljen, jota hyödynnetään kävijäseurannan analysoinnissa. Nämä jäljet ovat lukittuja turvallisuuden vuoksi. Tiedot, joita keräämme näistä jäljistä, sisältävät Userneedsin sivustot, joilla olet vieraillut ja mihin aikaan, sekä mitä selainta käytit ja IP- osoitteesi. Näiden tietojen perusteella käyttäjää ei ole mahdollista tunnistaa.

Userneedsin kyselyistä kerättyjä tietoja käytetään erilaisiin tutkimuksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimusanalyyseihin joko Userneedsin liikekumppaneiden tai Userneedsin omasta toimesta. Kyselyistämme kerätyt tiedot ovat anonyymeja tai peitenimellä suojattuja (tarkempi selitys myöhemmin tekstissä), ennen kuin ne luovutetaan liikekumppaneille tai hyödynnetään analyysia varten.
Joissakin kyselyissä kerättyjä tietoja käytetään paneelin jäsenten tarkempaan profilointiin, jonka avulla voimme lähettää tarkemmin kohdennettuja kyselyitä. Kyselyssä lukee selkeästi, jos sillä kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan panelistien profilointiin. Kyselyistä kerättyjä tietoja käytetään myös Userneedsin sisäiseen analyysiin, paneelin jäsenten hallinnoimiseen ja Userneedsin palveluiden parantamiseen.

Kyselyihin antamasi vastaukset luovutetaan kyselyn tilaamalle asiakkaalle. Sähköpostiosoitettasi tai muita tietoja, joiden avulla henkilöllisyytesi pystyy tunnistamaan, ei luovuteta asiakkaalle.
Userneeds käyttää jäsentietoja ainoastaan segmentin määrittelyyn ja kohderyhmään sopivien henkilöiden kartoitukseen.

Lue lisää verkkosivuiltamme täällä