REFERANSER

Webstatus Kundeanmeldelser

flag_denmark
flag_sweden
flag_ireland
flag_norway
References_no_Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet – Utdanningssektor
“Nettsidene er Folkeuniversitetets størst markedskanal; ca. 70 % av deltakerne våre møter oss online.  Vi er derfor svært opptatt av å undersøke brukeropplevelse, adferd og ikke minst få deltakernes tilbakemeldinger og meninger. I noen år nå har vi brukt Userneeds til å utføre våre brukerundersøkelser.
Userneeds er faglig dyktig, løsningsorientert og fleksibel. Det skader heller ikke at tilbudet er rimelig. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og anbefaler bedrifter som trenger å utføre undersøkelser til å bruke Userneeds.”

– Christine Dramstad
Markedsrådgiver, Folkeuniversitetet.no

References_no_RicaHotels

Rica Hotels – Hotell bransjen
“Rica Hotels streber alltid etter å gjøre gjesteopplevelsen så god som mulig, og vårt nettsted er ofte første kontaktpunkt for en gjest. Undersøkelsen ga oss ny og verdifull informasjon om våre besøkende og deres behov, noe som er veldig nyttig i vårt kontinuerlige arbeid med å gjøre nettstedet bedre.”

– Steffen Kalve
Leder for digitale medier, Rica Hotels

References_no_NorgesHandballforbund

Norges Håndballforbund – Idretts bransjen
“Vi har brukt Userneeds i flere år, og ved hjelp av verktøyet har vi fått gode tilbakemeldinger fra brukerne våre, både på hva som fungerer godt, og hva vi bør bli bedre på.

Spesielt det å ha jevnlige undersøkelser over tid har gitt oss gode indikasjoner på hva som bør prioriteres, da resultatene fra undersøkelsene er viktige grunnlag når vi planlegger fremtidig utvikling av nettstedet vårt.”

– Frode Asdal
IT-Ansvarlig, Norges Håndballforbund

References_no_TrinesMatblogg

Trines Matblogg – Blogg
“Jeg har gjennomført flere brukerundersøkelser i samarbeid med Userneeds og er veldig fornøyd med arbeidet de gjør med Trines matblogg.

Jeg får god hjelp til å tilrettelegge og installere undersøkelsen, og ikke minst en fyldig presentasjon og gjennomgang av resultatene i etterkant. Rapportene fra Userneeds er et nyttig verktøy for meg for å få en oversikt over hva som fungerer bra på nettsiden min, og på hvilke områder den har et forbedringspotensiale.

– Trine Sandberg
Trines Matblogg

References_no_Liverpool

Liverpool FC Norwegian Supporters Club – Fotballfan klubb
“Vi har kjørt undersøkelsen via Userneeds over flere år og er godt fornøyd med både selve undersøkelsen og rapporteringen. I et stadig mer komplisert mediebilde er det viktig å kunne orientere seg i forhold til tilfredsheten blant brukerne i forhold til det vi leverer på nett hver dag, samt hvordan vi best kan utvikle oss videre. Dette er et raskt og effektivt verktøy som gir oss mange verdifulle tilbakemeldinger.”

– Tore Hansen
LFCSCN / Daglig leder, liverpool.no

References_no_TvNorge

TV Norge – Media TV bransjen
“Rapporten gir en klar oversikt over nettstedenes styrker og svakheter, brukernes demografiske profil, samt hvordan våre nettsteder presterer i markedet ved hjelp av benchmarkmålingen. Vi bruker resultatene i vårt kontinuerlige arbeid med å utvikle våre nettsteder, og jeg kan anbefale Webstatus som et verktøy for å måle online brukervennlighet.”

– Peder O. Krogh
Head of Internet Distribution and VoD, TvNorge

References_no_Kongeparken

Konge Parken – Forlystelsespark
“Rapportene er enkle å finne fram i og samtidig fulle av informasjon. Spesielt gir målingen der man sammenlignes med andre aktører i samme marked veldig verdifull informasjon!”

– Håvard Spikkeland
Webmaster, Kongeparken.no