DK_panelet_logo
Analyse_DK_logo

Ofte stillede spørgsmål

Analyse_DK_faq-icon-1000×1250
Hvor er min medlemsside?

Din medlemsside vil i en kortere periode have begrænsede muligheder. Hvor du før kunne logge ind og skifte kodeord og e-mail, skal du i stedet skrive til info.dkpanelet@analysedanmark.dk. Her sidder der panelkonsulenter, som vil hjælpe dig videre. Når du har deltaget i en survey, vil du lande på den midlertidige medlemsside, hvor du stadig finder FAQ, info om Userneeds, link til Persondatapolitik og kontaktinfo til Userneeds. Så snart vi har den nye medlemsside klar, vil vi informere herom.

Hvorfor administrerer Userneeds Analyse Danmarks panel, DK Panelet?

Samarbejdet styrker både Analyse Danmark og Userneeds A/S, da de tilsammen nu danner Danmarks største panel. Samarbejdet gavner alle parter, da DK-panelets medlemmer inden længe vil få adgang til endnu flere fordele ved deltagelse i surveys. DK-panelet, vil nemlig på lige fod med Userneeds’ panel, få point som belønning for besvarelse af surveys, som de frit kan benytte i et medlemsunivers med masser af fordele. Mere info følger til DK-panelets medlemmer.

Hvad betyder det for mig som medlem af DK Panelet?

Det eneste, det betyder er, at du på sigt vil få forbedret dine vilkår som panelmedlem. Du vil stadig være en del af DK-panelet og få undersøgelser på samme vis som før i tiden. Samtidig, vil du opleve, at belønningen for at deltage i surveys vil ændre sig fra lodtrækning til point, som du kan bruge i et medlemsunivers, vi introducerer dig for inden længe.

Er mit data i trygge hænder?

På lige fod med Analyse Danmark, følger Userneeds naturligvis også EU’s persondataforordning. Dine data er derfor i trygge hænder! Intet data vil blive videregivet til tredjepart, og data fra de undersøgelser, du besvarer, bliver anonymiseret inden, det bliver sendt videre til kunden.

Du kan læse mere om, hvordan Userneeds behandler dine data her.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive til vores panelkonsulenter. Dem får du fat på lige her. Du kan også ringe på + 45 71 74 96 36, så hjælper vi dig så godt, vi kan.

Hvordan melder jeg mig ud?

Hvis du ønsker at melde dig ud af panelet, kan du enten gøre det via de mails, du får tilsendt fra os eller ved at skrive til: info-dkpanelet@userneeds.dk

Hvor kan jeg læse mere om Userneeds?

Hvis du ønsker at læse mere om os, kan du blandt andet læse mere om Userneeds lige her.