Markkinatutkimusyritys Userneedsillä on toimisto myös Suomessa

Tanskalainen Userneeds on yksi Pohjoismaiden johtavista markkinatutkimus- ja tiedonkeruuyrityksistä. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja se työllistää lähes 70 henkilöä Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. Userneeds on avannut Suomeen myyntitoimiston keväällä 2019.

“Meillä on ollut Suomessa jo vuosia hyvin vahva, monipuolinen ja sitoutunut noin 40.000 henkilön vastaajapaneeli, jota emme ole täysin hyödyntäneet. Näin suuresta paneelista pystymme löytämään useita erilaisia kuluttajaryhmiä ja sitä kautta voimme tarjota markkinatutkimuspalveluja monenlaisille asiakkaille. Yrityksemme lähivuosien strategia on laajentaa myyntitoimintojamme keskikokoisiin Euroopan maihin, joissa meillä on jo toimivat paneelit, joten on hyvin luonnollista aloittaa laajentuminen Suomesta. Suomessa istuva suomalainen myyntitiimimme pystyy palvelemaan entistä paremmin suomalaisia asiakkaitamme, vaikkakin tutkimusosastomme on edelleen Tanskassa”, sanoo Johnny Jensen, Userneeds A/S:n toimitusjohtaja.

Userneedin toiminnan ydin on laadukkaasti rekrytoidut ja hyvin hoidetut vastaajapaneelit Pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa sekä muualla Euroopassa Irlannissa ja Sveitsissä. Laajan yhteistyöverkoston ja kumppanuuksien ansiosta Userneeds toimii maailmanlaajuisesti.

Liisa-Johnny-finland-userneeds

Userneedsin Suomen maajohtaja Liisa Frick ja toimitusjohtaja Johnny Jensen.

stephen-dawson-670638-unsplash

Userneeds tarjoaa markkinatutkimuspalveluja tutkimusten suunnittelusta tulosten raportointiin tai pelkkää tiedonkeruuta. Näistä jälkimmäisessä asiakas voi myös hyödyntää vastaajapaneelia oman tutkimustyökalunsa kautta. Userneeds rekrytoi myös paneeliensa jäseniä tuotetesteihin, henkilökohtaisiin haastatteluihin ja ryhmäkeskusteluihin. Userneeds hyödyntää uusimpia teknologioita ja kehittää uusia käyttäjäystävällisiä työkaluja, joista uusimpia ovat UInsights tuotteet.

Userneeds tekee tiedonkeruuta ja kyselytutkimuksia laajasti eri toimialoille, erilaisiin tiedon tarpeisiin ja erilaisten päätösten tueksi. Asiakaskuntaan kuuluu sekä kansainvälisiä bränditaloja, yliopistoja ja mediatoimistoja että pienempiä mm. konsulttiyrityksiä ja tutkimustoimistoja.

Liisa Frick vetää Userneedsin myyntitoimintoja Suomen maajohtajana. Liisalla on työskennellyt viimeksi Kuubissa ja sitä ennen pitkään hasan & partnersilla.  ”On hyvin inspiroivaa tuoda Suomen markkinatutkimusalalle uusi toimija, jolla on niin pitkä historia, hyvä asema sekä maine kuin mitä Userneedsillä Tanskassa ja Ruotsissa jo on. Korkealaatuinen ja suuri oma suomalainen vastaajapaneeli muodostaa vankan pohjan, jonka päälle on hyvä rakentaa laajempaa markkinatutkimuspalvelua. Lähden innolla kasvattamaan Userneedsin tunnettuutta ja mainetta luotettavaksi ja varteenotettavaksi tekijäksi Suomen markkinatutkimusalalla”, sanoo Liisa Frick.

ESOMAR-logo_white

Userneeds on ollut ESOMARin jäsen vuodesta 2006 lähtien. ESOMAR on kansainvälinen markkinatutkimusalan järjestö, joka on laatinut säännöt ja toimintaohjeet markkina- ja mielipidetutkimusta sekä data-analytiikkaa varten. ESOMARin säännöt ovat laajin kansainvälinen tutkimusalan eettinen itsesääntely normisto, ja sääntöjen noudattaminen on jäsenille velvoittavaa.

Ota yhteyttä

 

Liisa-Frick-BW

Liisa Frick
Country Manager
+358 40 8600 296
liisa.frick@userneeds.com

LinkedIn

 

Helsinki_round

Userneeds
Lintulahdenkatu 3
FI-00530 Helsinki