Markkinatutkimusyritys Userneeds avaa toimiston Suomeen

Tanskalainen Userneeds on yksi Pohjoismaiden johtavista markkinatutkimus- ja tiedonkeruuyrityksistä. Yritys perustettiin vuonna 2001 ja se työllistää lähes 70 henkilöä Tanskassa ja Ruotsissa. Userneeds on päättänyt avata myyntitoimiston myös Suomeen.

“Meillä on ollut Suomessa jo vuosia hyvin vahva, monipuolinen ja sitoutunut noin 40.000 henkilön vastaajapaneeli, jota emme ole täysin hyödyntäneet. Näin suuresta paneelista pystymme löytämään useita erilaisia kuluttajaryhmiä ja sitä kautta voimme tarjota markkinatutkimuspalveluja monenlaisille asiakkaille. Yrityksemme lähivuosien strategia on laajentaa myyntitoimintojamme keskikokoisiin Euroopan maihin, joissa meillä on jo toimivat paneelit, joten on hyvin luonnollista aloittaa laajentuminen Suomesta. Suomessa istuva suomalainen myyntitiimimme pystyy palvelemaan entistä paremmin suomalaisia asiakkaitamme, vaikkakin tutkimusosastomme on edelleen Tanskassa”, sanoo Johnny Jensen, Userneeds A/S:n toimitusjohtaja.

Userneeds tarjoaa markkinatutkimuspalveluja tutkimusten suunnittelusta ja tuotannosta pelkän paneelin tarjoamiseen. Näistä jälkimmäisessä annetaan asiakkaalle mahdollisuus hyödyntää vastaajapaneelia asiakkaan oman tutkimustyökalun kautta.

Liisa-Johnny-finland-userneeds

Userneedsin Suomen maajohtaja Liisa Frick ja toimitusjohtaja Johnny Jensen.

stephen-dawson-670638-unsplash

Userneedsillä on asiakkaita kansainvälisistä brändeistä pienempiin konsultointiyrityksiin sekä yliopistoihin ja tiedonkeruun lisäksi yritys laatii kerättyyn tietoon pohjautuvia näkemyksiä. Userneeds on vuosien varrella kasvattanut omat vastaajapaneelit Pohjoismaissa Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan sekä muualla Euroopassa Irlantiin ja Sveitsiin. Kumppanuuksien kautta Userneedsillä on käytössä paneeleja ympäri maailman.

Userneedsin toiminta perustuu uusimpiin teknologioihin, erilaisiin digitaalisiin alustoihin ja kanaviin ja myös näistä syistä Userneeds pystyy tuottamaan asiakkailleen paikkansapitävää ja syvää ymmärrystä erityisistä kohderyhmistä sekä muita kerättyyn tietoon pohjautuvia näkemyksiä.

Liisa Frick, jolla on pitkä mainostoimistotausta ja joka on viimeksi työskennellyt Kuubissa ja hasan & partnersilla, on nimitetty vetämään Userneedsin myyntitoimintoja Suomen maajohtajana. ”On hyvin inspiroivaa tuoda Suomen markkinatutkimusalalle uusi toimija, jolla on niin pitkä historia, hyvä asema sekä maine kuin mitä Userneedsillä Tanskassa ja Ruotsissa jo on. Korkealaatuinen ja suuri oma suomalainen vastaajapaneeli muodostaa vankan pohjan, jonka päälle on hyvä rakentaa laajempaa markkinatutkimuspalvelua. Lähden innolla kasvattamaan Userneedsin tunnettuutta ja mainetta luotettavaksi ja varteenotettavaksi tekijäksi Suomen markkinatutkimusalalla”, sanoo Liisa Frick.

ESOMAR-logo_white
ESOMAR on kansainvälinen säännöstö markkinoinnin ja yhteiskunnallisen tutkimuksen käytäntöjä varten. Sen tarkoitus on taata yleinen, korkeatasoinen standardi jäseniensä markkinatutkimustoiminnalle. ESOMARin jäseniin kuuluu yrityksiä ympäri maailman. Userneeds on ollut ESOMARin jäsen vuodesta 2006 lähtien.

Ota yhteyttä

 

Liisa-Frick-BW

Liisa Frick
Country Manager
+358 40 8600 296
liisa.frick@userneeds.com

LinkedIn

 

Helsinki_round

Userneeds – Finland
Lintulahdenkatu 3
FI-00530 Helsinki
+358 40 8600 296