Generelle vilkår og betingelser for deltagelse i konkurrencer hos Userneeds

De generelle vilkår og betingelse gælder konkurrencer, der udbydes af Userneeds A/S (cvr.nr. 26336295) – det være sig på Userneeds A/S’ hjemmeside, medlemsportal, Facebook eller andre platforme, der administreres af Userneeds A/S.

 

Hvis ikke andet er angivet, kan henvendelser i forbindelse med konkurrencer rettes til:
Userneeds A/S
Købmagergade 60, 2. sal
1150 København K
info@userneeds.dk

Ved deltagelse i en konkurrence, er du indforstået med konkurrencebetingelserne.

For at deltage i en konkurrence skal du være fyldt 16 år og være bosiddende i et af de lande, som Userneeds har eget panel i. Landene er pr. 1. september 2019 Danmark, Sverige, Norge, Finland, Irland og Schweiz.

Ansatte hos Userneeds og deres husstande må ikke deltage i konkurrencer udbudt af Userneeds A/S.

Konkurrencevindere findes tilfældigt via lodtrækning. Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse eller ikke lever op til vilkårene for deltagelse i den specifikke konkurrence, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en ny vinder udtrukket.

Den enkelte vinder kontaktes direkte pr. telefon og/eller e-mail ud fra de oplysninger, der er afgivet i konkurrencen. Hvis vinderen ikke er vendt tilbage inden for to uger, bortfalder præmien og en ny vinder trækkes.

Præmier og deres værdi er angivet i konkurrencen, og fastsættes inden det samlede antal af deltagere kendes. Gevinstchancen afhænger således af antallet af deltagere. I lodtrækninger, hvor det er muligt at optjene mere end ét lod, øger man sine vinderchancer, jo flere lodder man har.

Præmier kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencevindere accepterer, at Userneeds A/S må offentliggøre fornavn og by på Userneeds A/S’ hjemmeside og Facebook side.

Foruden offentliggørelsen af fornavn og by på vindere, er konkurrencevindernes oplysninger kun tilgængelige for Userneeds A/S og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte vinderne, samt til forsendelse af præmier.